fbpx

Medialiiton ja Teollisuusliiton yhteinen hanke jakelutyön turvaamiseksi

Varhaisjakajaksi.fi-sivusto on osa Medialiiton ja Teollisuusliiton yhteistä kehittämishanketta, jonka tavoitteena on jakelutyön turvaaminen. Hankkeessa jaetaan tietoa jakelutyöstä, parannetaan jakelun yleistä mielikuvaa ja helpotetaan alalle hakeutumista.

”Moniääninen, laadukas media on edellytys toimivalle demokratialle, jossa jokainen voi muodostaa mielipiteensä vapaasti ja oikean tiedon pohjalta. Painettujen lehtien rooli kansalaisten sananvapauden toteuttamisessa on edelleen erittäin tärkeä. Oikeus vastaanottaa luotettavaa tietoa haluamassaan muodossa, painettuna tai digitaalisena, edellyttää toimivia jakelupalveluita ja riittävästi ammattitaitoisia jakajia”, Medialiiton toimitusjohtaja Jukka Holmberg toteaa.

”Sanomalehtien rooli luotettavana tiedonlähteenä on edelleen yhteiskunnassamme vahva ja haluamme olla varmistamassa sanomalehtien olemassaoloa. Painotuotteilla on vahva yhteys Teollisuusliiton jäsenistöön, joihin jakelijat kuuluvat. Olemme mielellämme mukana toiminnassa, joka tähtää sekä jäseniemme, että koko alan tilanteen kehittämiseen parempaan suuntaan”, Teollisuusliiton Erityisalojen sektorin päällikkö Marko Rosqvist kommentoi.

Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä jakeluyritysten kanssa. Hankkeen rahoittaa Työterveyslaitos TYÖ2030-ohjelman kautta.

Lue lisää TYÖ2030-ohjelman sivustolta: Toimiva ja koko Suomen kattava varhaisjakelu on yksi luotettavan tiedonvälityksen kulmakivistä – ja nyt jakelutyöhön halutaan löytää paljon kaivattua uutta voimaa

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen